maanantai 2. huhtikuuta 2012

Esittäytyminen

Hei ja tervetuloa lukemaan blogiani.
Blogin takana on 25-vuotias naisihminen Pohjois-Suomesta, henkeen ja vereen luontoihminen ja aktiivinen koiraharrastaja. Olen aina viihtynyt metsissä ja soilla ja nykyisin kuljenkin koirien kanssa metsässä päivittäin, säällä kuin säällä ja kaikkina vuodenaikoina. Retkeily on kiinnostanut minua jo vuosikausia, mutta vasta viime vuosina olen päässyt tutustumaan tarkemmin tähän mukavaan harrastukseen. Olen siis hyvinkin alkutaipaleella harrastuksen parissa, mutta mihinpä se olisi kiire valmiissa maailmassa. :)

Lapinhulluus vei minut mennessään kesällä 2005 ja siitä saakka tauti on vain pahentunut vuosi vuodelta. Ensimmäiselle oikealle vaellukselleni pääsin kuitenkin vasta heinäkuussa 2010, jolloin aloitettiin vaatimattomasti Finnmarkin tunturiylängöltä. Seuraava reissu suuntautuikin sitten vähän helpommalle seudulle Hossaan. Kirjoitan myöhemmin lisää näistä retkistä.

Blogissani kirjoitan, paitsi itse retkistä ja retkeilyyn liittyvistä asioista, niin myös muista mieltä askarruttavista asioista, mitä milloinkin mieleen tulee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti