torstai 8. toukokuuta 2014

Kaatopaikka

Kävin metsälenkillä koirien kanssa  pitkästä aikaa tuossa metsässä ja heti alkumatkasta vastassa oli tällainen hemaiseva näky. Taidan jättää sanomatta mitä tästä ajattelen, koska se olisi vallan painokelvotonta tekstiä se. Päällimmäisenä mielessä vain kysymys MIKSI??
Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen laatuaan noissa metsissä. Sieltä on vuosien varrella löytynyt näiden perus sohvien, hellojen, auton akkujen ja renkaiden lisäksi myös useampia kuolleita koiria ja kissoja ja poltettuja autoja. Mutta silti nämä saavat aina aikaan melko kovan vihastumisen. Huoh... Olisi hirmu kiva tietää millainen tyyppi tämmöisen takana on.
Ja sitten vielä toinen miellyttävä löytö tälle päivälle omalta lattialta. Koirilla on kyllä punkkimyrkyt niskassa, mutta hyvinpä oli eläväinen, joskin hieman ylensyönyt kaveri tämä. Yäk!!  
Ps. Eka päivitys puhelimella, ihan vain kokeeksi että miten tää toimii. :)


4 kommenttia:

 1. Noniin, joo tämmöstä. No tässäpä onkin kerrakseen tavaraa :( Monesti ajattelee, kun noita kierrätys ja jätepaikkoja suljetaan, niin sitten ne roinat on luonnossa.
  En ole koskaan luonnossa nähnyt punkkia, toivottavasti en näekkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei voi oikein ymmärtää että kuka tällaista tekee. Vihaksi pistää kyllä.

   Täällä Oulussa on nyt ihan valtavasti punkkeja. Tekis mieli laittaa itellekin joku punkkipanta kaulaan, yököttäviä otuksia!

   Poista
  2. Täh? Oulussa? Punkkeja? Nyt jo? Ääh. Minä kun kuvittelin olevani ajoissa, kun ensi viikolla ajattelin ottaa sen rokotuksen. Pöh.

   Poista
  3. Voi kuule, niitä on ja paljon. :/ Eikös se rokote ole aika pitkällinen prosessi ennen kuin se on kunnolla voimassa?

   Poista