maanantai 14. huhtikuuta 2014

Huhtikuun laavuilua

Taas tämmöinen tavallisen tylsä laavuyöpäivitys, mutta pitäähän nämä kirjata tänne ylös että  pysyy perillä maastoöistä jo ihan haasteenkin takia.

Kävin siis taas nukkumassa laavulla pe-la-välisen yön. Menossa mukana kaksi koiraa ja minä, sekä minun uusi rakkaani, jonka esittelen tässä lopussa. Tavalliseen tapaan illalla Isokankaalle, rinkka selkään ja laavulle, tulistelua, makkaranpaistoa ja kaakaota ja makuupussiin. Kuu pilkahteli pilvien raosta ja tuuleskeli vähän. Lämpötila plussan puolella ja ilmassa kevään ja kostean metsän tuoksu. Ei paha!

Minulla kilahti tässä muutama viikko sitten tosi pahasti, ja menin ostamaan älypuhelimen. Nyt sitten sain jopa liittymänkin auki, joten tämä maalimanlopun vekotin oli tietysti mukana retkellä ja kuvatkin ovat sen käsialaa (ja laatu sen mukaista).

Rauhoittava elementti

Aamuseiskalta herätys.

Tulipaikka on vähän huonosti toteutettu, mutta van se luottaa!

Lähde kevätasussaan.


Varovasti kun kauhasee niin ei tule "ameeboja" mukaan.

<3

Aamiainen.Sitten se minun mussukkani. Tässäpä se nyt on. Kävin viikko sitten sen hakemassa Tampereelta ja reissukirva jäi sinne tamperelaisia ilahduttamaan. Kyllähän se nelivetofarkku ois ollu retkeilyn kannalta käytännöllisempi, mutta tää on silti vaan niin <3 <3.


Kesärenkailla mentiin vähän zippaliiraa, mutta onneksi on luistonesto. ;)


8 kommenttia:

 1. On tietysti kirjattava kaikki retkijutut tänne, näitä on kivaa kattella ja lukea. Niin ja todella itseäänkin varten. Vähän lumenrippeitä näkyy enää siellä olevan ja tosi kirkas vesi näyttää olevan :) Olen odottanut, että täälläkin nuo lumet lähtis, että pääsis vähän laajemmalle kuvaileen luontoa. Vedet on vielä jäässä, paitsi kosket. Joutsenia on pelloilla kun vesiä ei paljonkaan näy:)

  Hyvää pääsiäistä ja kivoja retkiä sulle :) Niin meinas unohtua, kylläpä onkin hieno auto sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähiin käyvät lumet, ja hyvä niin. Pääsee kunnolla retkeilemään taas. :) Kiitos ja hyvää pääsiäistä sinullekin! :)

   Poista
 2. Nelivedot on niille jotka ei osaa ajaa (esim. siis meille) :D

  Onko tuo uusi rinkka vai olenko vaan ollut aiemmin puusilmäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ei ne minunkaan ajotaidot kovin kummoiset ole, joten kaikki ajamista helpottavat jutut tulis kyllä tarpeeseen. :D

   Rinkan olen ostanut viime syksynä. Eli onhan se tavallaan aika uusi, mutta kuitenkin jokusen reissun jo mukana kulkenut. :)

   Poista
 3. On kyllä sen näköinen tuo tie, että siinä pitäisi kävelijänkin edetä nelivedolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ja polku on samaa luokkaa, mutta jospa se näillä ilmoilla sulaisi niin pääsis kohta kiertämään koko kierroksen. :)

   Poista
 4. No nyt tänne oli ilmestyny päivitys ko minä vahtasin tietenki että se tullee heti sekunnin sisällä ko kotiuvut! 8)

  Ihana retki taasen ja hyviä kuvia tulee sun uudella puhelimella!! Nii ja unohin kyllä viimeksi vissiin kehua ko olin vaa nii ikävissäni sun lumoissa, mutta auto on NIIN kaunis ja hieno ja upea ja varmaa sillä oli iha huippuu ajella tuolla jäisillä teilläki :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala, olin unohtanut vastata tähän. :O No kiitos noista vuolaan kauniista sanoistasi, puhelimen kuvanlaadusta en mene vannomaan mutta auton osalta on pakko olla samaa mieltä. <3 Ja retki oli joo oikein kiva, mutta seuraava on ehkä vielä aika paljon kovasti kivampi. ;) :3 :3 <3

   Poista